Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kalvslund Cykel arrangement 2024

Vi i Kalvslund Borgerforening vil gerne takke alle deltagere i dette års cykelarrangement og -demonstration.

Vi er overbeviste om, at med så stor opbakning fra lokalbefolkningen vil politikerne have Kalvslund og Koldingvej i tankerne – ja måske endda højere på prioriteringslisten – til det næste budgetmøde.

Men arbejdet stopper ikke, fordi vi har arrangeret en cykeltur. Nej, det er faktisk nu, det rigtige arbejde starter, og især nu hvor vi har oplevet så stor en opbakning fra jer alle.

Hvis du drømmer om at være en del af cykelstiprojektet, hvor opgaverne inkluderer at skrive en projektbeskrivelse, indhente tilbud for at beregne omkostningerne ved vores cykelsti, afholde møder med kommunen om projektet, og til sidst at sende ansøgninger til fonde og virksomheder for at samle midler til en hurtigere proces for Esbjerg Kommune, så vil vi meget gerne have dig med. Skriv til Simon Baun Schmidt på simon@baunschmidt.dk, så vil du blive inviteret til det næste fokusmøde om cykelstiprojektet.

Til sidst vil vi selvfølgelig takke Kalvslund Borgerforening for initiativet og specielt Mogens Kjær for donationen af pølser, brød m.m. Det var virkelig godt!

VI har samlet alle billederne fra arrangementet så i kan genopleve en hyggelig cykeltur i godt vejr og i godt selskab.